Festival Internacional Isaac Albéniz de Camprodon 2021

El 1985 es va organitzar el primer dels Festivals “Isaac Albéniz”, que des d’aquella ocasió s’ha anat repetint cada any de manera ininrterrumpuda, esdevenint en l’actualitat un Festival conegut i valorat per un ventall molt ampli de públic i professionals de la música.

En aquests Festivals han actuat figures del món musical destacades a nivell mundial, com la pianista Alícia de Larrocha, la soprano Victòria de los Ángeles, el flautista Jean Pierre Rampal, la Orquestra del Festival de Música de Cadaqués, la Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra, el violencelista Marçal Cervera, el castenyolista José de Udaeta, l’Orquestra Simfònica Estatal Russa, el baríton Yuri Nechaev, els pianistes Guillermo González, Rosa Torres-Pardo, Hisako Hiseki, Miguel Ituarte, Albert Attenelle, Blanca Uribe, etc, al costat d’altres grans professionals així com de joves talents als quals llur actuació als Festivals “Isaac Albéniz” ha fet avançar en la seva carrera professional.

En l’actualitat, la programació i organització va a càrrec de l’Ajuntament de Camprodon amb el compromís de mantenir la qualitat any rere any així com consolidar els concerts del Festival i seguir fomentant els concerts dels alumnes del Curs Internacional de Música I. Albéniz.
FESTIVAL DE MÚSICA ISAAC ALBÉNIZ

CONCERTS DEL CURS:

Diumenge 4 de juliol
Rebuda dels alumnes i concert professors

Dimarts 6 de juliol
Concert premiats 2020

Dimecres 7 de juliol
Nexus Piano Duo (Mireia Fornells i Joan Miquel Hernández)

Dijous 8 de juliol
Concurs Isaac Albéniz 2021

Divendres 9 de juliol
Concert de cambra

Dissabte 10 de juliol
Cloenda alumnes curs 2021

*Tots els concerts del curs són a les 19h al Monestir de Sant Pere de Camprodon i gratuïts.

CONCERTS DEL FESTIVAL:

Dissabte 24 de juliol
Concert Coral Camprodon

Dissabte 7 d’agost
Tempus Trio

Dilluns 9 d’agost
“Duo Fortecello” Anna Mikulska (cello) – Philippe Argentí (piano)

Dimecres 11 d’agost
Enric Martinez Baríton – Victòria Guerrero

Divendres 13 d’agost
Antonio Ortiz – Medalla Albéniz 2021

Medalla Albéniz 2021 NOTES: Tots els concerts excepte la Suite Ibéria seran GRATUÏTS! Lloc: Monestir de Sant Pere de Camprodon Hora: a les 20 h Preu Suite Ibéria: 15€ – L’entrada es pot comprar a l’Oficina de Turisme i al Monestir de Sant Pere una hora abans del concert